Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΔΕΚΤΟΙ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.




25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011




Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Έλληνες πατριώτες,


Τον περασμένο χρόνο ολόκληρη η χώρα βρέθηκε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η πλειοψηφία του κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της επιβολής
καθεστώτος οικονομικής κατοχής και εκποίησης με πρόσχημα το δημόσιο χρέος.
Δεν μπορεί λοιπόν να είναι ευπρόσδεκτοι εκείνοι οι πολιτικοί και βουλευτές που ψήφισαν, στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν το καθεστώς αυτό. Δεν μπορεί την ημέρα της εθνικής εορτής, όπου ο λαός καλείται να γιορτάσει την εθνική του ανεξαρτησία, τους αγώνες, το αίμα και τις θυσίες που χρειάστηκε η κατάκτηση της εθνικής του κυριαρχίας, να εκπροσωπείται επίσημα από Νενέκους και δοσίλογους.
Δεν μπορούν να παρίστανται στην εθνική εορτή όλοι εκείνοι που υπέγραψαν ή στηρίζουν την εκχώρηση του συνόλου της εθνικής κυριαρχίας «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως αναφέρεται ρητώς στη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση των δοσιλόγων για να παραδοθεί η χώρα και ο λαός στην περίφημη «τρόικα» του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ.

Δεν έχουν καμμιά δουλειά μαζί μας όλοι αυτοί που ξεπουλάνε τη χώρα, που αδίστακτα συνθλίβουν τη ζωή, το παρόν και το μέλλον του εργαζόμενου, του επαγγελματία, του αγρότη, του νέου, ώστε να εξασφαλίσουν τα υπερκέρδη σε μια συμμορία τραπεζιτών, τοκογλύφων και κερδοσκόπων της διεθνούς αγοράς.
Δεν μας εκπροσωπούν, δεν μας εκφράζουν και δεν συνιστούν τίποτε περισσότερο από το πολιτικό προσωπικό μιας ξένης δύναμης, ξένης ως προς τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διάλυση και την εκποίηση της χώρας.
Δεν μπορεί λοιπόν η ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας να τιμάται από τέτοιους πολιτικούς. Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα καθεστώς κατοχής δεν εξωραΐζεται, δεν βελτιώνεται, δεν εξανθρωπίζεται, δεν μεταρρυθμίζεται. Μόνο ανατρέπεται από τον ίδιο τον λαό.








Έτσι μόνο μπορεί να τιμηθεί σήμερα η 25η Μαρτίου 2011, που πρέπει να γίνει αφετηρία της νέας ανάστασης του ελληνικού λαού, των νέων αγώνων για την κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Ο αγώνας για ελευθερία παραμένει επίκαιρος όσο ποτέ και συνεχίζεται σήμερα με την παλλαϊκή απαίτηση να ανατραπεί ολόκληρο το καθεστώς επιτήρησης και κηδεμονίας που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απόγνωση και στην απελπισία. Και ανατροπή σημαίνει ότι ο λαός εκδιώκει και δικάζει της ενόχους και τους δοσίλογους. Σημαίνει ότι ο λαός επιβάλει τη μη αναγνώριση του τοκογλυφικού χρέους για να προχωρήσει από θέση ισχύος στην ακύρωσή του. Σημαίνει ότι ο λαός κατακτά τον έλεγχο της οικονομίας και του κράτους με πρώτο βήμα την έξοδο από το ευρώ, ώστε να κερδίσει και να θωρακίσει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία του. Δίχως τον έλεγχο της οικονομίας από τα λαϊκά συμφέροντα, κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας είναι εξωπραγματική, εικονική, απατηλή.
Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο, δεν πρόκειται να αφήσουμε να εκποιηθεί, ούτε οι εργαζόμενοι να γίνουν κολίγοι των τραπεζών, των αγορών, του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου